Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > U-21

Malo nedostajalo za nagradu

Brekalo: "Pokazali
smo da vrijedimo, ovo
je pravi pristup"

22.06.2019.
Brekalo: "Pokazali smo da vrijedimo, ovo je pravi pristup"
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Josip Brekalo oporavio se od ozljede zadobivene u prvoj utakmici te je zaigrao u minimalnom porazu Hrvatske U-21 od francuskih vršnjaka.

Pravi pristup

"Svima smo pokazali da možemo djelovati kao momčad. Pridržavali smo se dogovora i malo nam je nedostajalo da budemo nagrađeni. Imali smo šansi, nismo ih iskoristili. Zadovoljni smo, ovo je pravi pristup, bez obzira koliko je bilo teško vratiti se nakon onakvog poraza od Rumunjske"

Pokazan karakter

"Trebalo je skupiti glave i pokazali smo karakter, pokazali smo da nešto vrijedimo, a Rumunjska, Francuska i Engleska uistinu su snažne momčadi. Nadamo se pozitivnom rezultatu u preostalom dvoboju"

Oporavak od ozljede

"Bio sam uplašen u prvom trenutku, mislio sam da je to možda zadnja utakmica za mene na ovom turniru, no poslije sam se dobro osjećao i ispostavilo se da nije toliko opasno. Hvala liječničkoj službi, sve smo napravili za oporavak i rekao sam izborniku da može računati na mene"

 

Učitaj više