Dobro, kvalitetno, odgovorno

Gračan: "Oprostiti se od EP-a na pravi način"

22.06.2019.

Gračan: "Oprostiti se od EP-a na pravi način"
Foto: Drago Sopta/HNS

Dan poslije minimalnog poraza od Francuske, izbornik Hrvatske U-21 Nenad Gračan ponovno je razgovarao s predstavnicima medija.

Zaslužili bar pogodak

"Mislim da smo zaslužili postići jedan pogodak, a najvažnije je da smo se psihološki podigli protiv jedne snažne reprezentacije. Žao mi je što natjecateljski završavamo turnir nakon dvije utakmice, ali cilj nam je povoljan rezultat protiv Engleza kako bismo se oprostili na pravi način"

Bez eksperimenata protiv Engleske

"Bit će određenih promjena u sastavu, ali neće biti velikih eksperimenata. Važno je da igrači shvate da mogu, bez obzira na postavu, te ćemo uz dobru analizu pokušati i pobijediti Engleze, također sjajnu reprezentaciju. Želimo odigrati dobro, kvalitetno, odgovorno i doći do prve pobjede na europskim smotrama za igrače do 21 godine. Nadam se da ćemo imati i malo više sreće"

Nema smisla vraćati se na Rumunje

"Rumunji su i protiv Engleske pokazali koliko su kvalitetni. Gledali smo njihove nastupe još u Medulinu, i oni dugo nisu imali takvu reprezentaciju. Možda bismo nešto i mijenjali da smo mogli, ali nema puno smisla sada se vraćati na to"

Velika Brekalova želja

"Nakon što su Brekalovi nalazi pokazali da ništa nije puknulo, ušao je u liječnički tretman i imao je veliku želju zaigrati. Bili smo obazrivi kako ne bi dobio neki novi udarac, no teško bi ga bilo spriječiti da nastupi"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri