Moro i Kalaica o Engleskoj

Gračan: "Ne posustajati bez obzira na poraze"

23.06.2019.

Gračan: "Ne posustajati bez obzira na poraze"
Foto: Drago Sopta/HNS

Izbornik mladih Vatrenih Nenad Gračan i reprezentativci Nikola Moro i Branimir Kalaica održali su konferenciju za medije uoči sraza s Engleskom, posljednjem na Europskom prvenstvu.

Nenad Gračan

"Želja nam je ostvariti pozitivan rezultat. Protiv Francuske smo pokazali da možemo, da smo se fizički i psihički podigli te želimo ostati na toj razini i pokušati pobijediti. Ovo je veliko iskustvo za sve, i one kojima su to zadnji nastupi za ovu generaciju i one koji ostaju. Važno je ne posustajati bez obzira na poraze, vidjeli smo da problema na ovako jakom turniru imaju i po imenima jače reprezentacije. Bit će za Engleze određenih promjena u momčadi, razmišljamo da svi koji su ovdje ujedno i nastupe"

Foto: Drago Sopta/HNS

Nikola Moro

"Engleska ima vrhunske igrače, kvalitetne pojedinačno i momčadski, a nije realno da smo i mi i Englezi u ovoj situaciji na tablici. Nismo pokazali najviše što možemo, ostali smo dužni sami sebi, navijačima i svima koji nas gledaju. Ipak, nakon loše prve utakmice, u drugoj smo pokazali više. Optimist sam" 

Branimir Kalaica

"Engleska je vrlo snažna momčad, a budemo li igrali kao protiv Francuske, možemo se nositi s njima. Nadam se da ću zaigrati, a odluka je na izborniku"

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri