Na međunarodnom turniru u Varaždinu

Malonogometašice slavile protiv Moldove

29.06.2019.

Malonogometašice slavile protiv Moldove
Foto: Arhiva HNS

Hrvatska ženska malonogometna reprezentacija 28. je lipnja odigrala svoju drugu utakmicu na međunarodnom turniru koji se održava u dvorani Graberje te upisala pobjedu protiv Moldove.

MOLDOVA - HRVATSKA 0:8 (0:5)
Međunarodni prijateljski turnir, Varaždin.

Strijelci: 0:1 - Matijević (10'), 0:2 - Pezelj (12'), 0:3 - Tomić (13'), 0:4 - Žagar (19'), 0:5 - Žagar (20'), 0:6 - Trstenjak (21'), 0:7 - Hercigonja Moulton (26'), 0:8 - Matijević (40')

Hrvatska: Telišman, Lerotić, Nemčić, Matijević, Gaiser, Brkan, Bračević, Valušek, Pezelj, Žagar, Stipančević, Tomić, Hercigonja Moulton, Trstenjak. Izbornik: J. Ungarov

Foto: Arhiva HNS

Nakon poraza od Poljske na otvaranju međunarodnog prijateljskog turnira u Varaždinu, hrvatska ženska malonogometna reprezentacija uspješno je svladala reprezentaciju Moldove s osam golova razlike. Pod vodstvom izbornika Jakova Ungarova, hrvatske su malonogometašice već u prvom poluvremenu zabile pet golova, počevši s pogotkom Matijević u 10. minuti. Ostale golove u prvom poluvremenu postigle su Pezelj (u 12. minuti), Tomić (netom nakon u 13. minuti) te Žagar, koja je mrežu Moldavije zatresla u 19. i 20. minuti.

Drugo poluvrijeme otvorila je Trstenjak, s pogotkom za 6:0 već u 21. minuti, a na popis strijelaca do kraja utakmice pridružile su se i Hercigonja Moulton (u 26. minuti) te Matijević (koja je nakon gola za prednost Hrvatske na početku utakmice također zabila i u 40. minuti).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri