Napadač mladih Vatrenih

Marin Jakoliš potpisao za Hajduk

26.07.2019.

Marin Jakoliš potpisao za Hajduk

Mladi hrvatski reprezentativac Marin Jakoliš novi je član splitskog Hajduka, s kojim je dogovorio suradnju do 2023. godine.

Marin Jakoliš, 22-godišnji napadač koji je nedavno branio boje Hrvatske U-21 na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu, potpisao je ugovor s Hajdukom.

Na Poljud dolazi iz austrijske Admire Wacker, a dres Bilih nosit će do lipnja 2023. godine. Jakoliš se tako pridružio Josipu Posavcu, Stefanu Simiću, Davidu Čolini i Ivanu Dolčeku, koji su ovog ljeta dogovorili boravak u Hajduku.

Jakoliš je nakon odlaska iz Šibenika 2013. godine igrao za Mouscron, Virton na posudbi te Roeselare, a od 2017. godine nastupa za Admiru Wacker, gdje je surađivao s povratnikom na trenersku klupu Hajduka Damirom Burićem.

"San je svakog djeteta koje se rodi u Dalmaciji zaigrati jednog dana za Hajduk, meni se taj san ostvario i teško mi je riječima opisati kako se trenutno osjećam. Došao sam u klub koji gradi priču na mladim perspektivnim igračima, dosta njih poznajem od prije i dat ću sve od sebe da pomognem u ostvarivanju naših zajedničkih ciljeva", rekao je mladi reprezentativac.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri