Podržite Vatrene u Trnavi!

Informacije o prodaji ulaznica za utakmicu protiv Slovačke

02.08.2019.

Informacije o prodaji ulaznica za utakmicu protiv Slovačke
Foto: Drago Sopta/HNS

Internetska prodaja ulaznica za utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Slovačke počet će u utorak, 6. kolovoza.

Vatreni će se u sklopu Europskih kvalifikacija susresti s reprezentacijom Slovačke 6. rujna na stadionu Antona Malatinskyja (Štadion Antona Malatinského) u Trnavi. Utakmica će početi u 20:45 sati, a ulaznice za utakmicu hrvatski navijači moći će kupiti isključivo putem interneta na sljedećoj poveznici.

Prodaja ulaznica počet će 6. kolovoza u 12 sati te će trajati do 14. kolovoza u 12 sati (ili do isteka zaliha). Ulaznice će hrvatskim navijačima biti dostavljene na adresu koju unesu u prijavi za kupnju ulaznica, a dostava će započeti krajem kolovoza. Osobno preuzimanje ulaznica nije moguće niti u Hrvatskoj ni u Slovačkoj.

Pravo na kupovinu ulaznica imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj putovnice ili osobne iskaznice te adresa kupca).

Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Cijena ulaznica: 220 kn

*Ulaznice za utakmicu protiv Slovačke su rasprodane.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri