Učinak Vatrenih u klubovima

Asistencija Kovačića, debiji Perišića i Jedvaja

24.08.2019.

Asistencija Kovačića, debiji Perišića i Jedvaja
Foto: Drago Sopta/HNS

Dva hrvatska reprezentativca debitirala su za nove klubove, a Mateo Kovačić upisao je asistenciju za Chelsea.

Sjajnom igrom ove se subote istaknuo mladi veznjak Vatrenih Mateo Kovačić, koji je asistirao suigraču Tammyju Abrahamu za pobjednički gol u 68. minuti dvoboja između Norwich Cityja i Chelseaja (2:3). Abraham je također postigao i prvi pogodak u utakmici, a Kovačić je odigrao punih 90 minuta za svoj klub.

Napadač hrvatske reprezentacije Ivan Perišić debitirao je za Bayern u utakmici protiv Schalkea, a bivši izbornik Vatrenih Niko Kovač nedvojbeno će biti zadovoljan učinkom svoje momčadi u pobjedi u gostima (0:3). Perišić je u igru ušao u 57. minuti umjesto Sergea Gnabryja, a utakmicu će po postignutom hat-tricku svakako pamtiti i Perišićev odnedavni suigrač Robert Lewandowski. Za svoj klub debitirao je i branič Tin Jedvaj, koji je odigrao cijelu utakmicu za Augsburg. Njemački prvoligaš ugostio je Union Berlin te upisao jedan bod na ljestvici (1:1). 

Brončani Vatreni i bivši izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić zaradio je crveni karton pred sam kraj dvoboja svog West Bromwich Albiona protiv Derby Countyja. Utakmica je završila neriješenim rezultatom (1:1).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri