Tudor srušio Milan

Pogoci Barišića, Brekala i Vlašića u pobjedničkim partijama

25.08.2019.

Pogoci Barišića, Brekala i Vlašića u pobjedničkim partijama
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativci imali su vrlo uspješnu radnu nedjelju, pri čemu su se trojica Vatrenih upisali među strijelce u pobjedama svojih momčadi.

Borna Barišić odlično je iskoristio priliku u početnoj postavi Rangersa te je fantastičnim golom iz slobodnog udarca donio pobjedu momčadi Stevena Gerrarda na gostovanju kod St. Mirrena.

Nikola Vlašić odigrao je svih 90 minuta za CSKA protiv Ahmata iz Groznog te je postigao posljednji pogodak svoje momčadi u pobjedi od 3:0. Za Moskovljane su igrali i Zvonimir Šarlija od 17. minute te Kristijan Bistrović od 81. minute, dok je za domaćine cijelu utakmicu odigrao Zoran Nižić.

Malu minutažu sjajno je iskoristio Josip Brekalo. Mladi krilni napadač ušao je u 77. minuti dvoboja Herthe i Wolfsburga, da bi već pet minuta kasnije nakon odličnog prodora i fino odmjerenog udarca s ruba kaznenog prostora zabio pogodak za 2:0 Vukova, koji su do kraja stigli do uvjerljivih 3:0.

Igor Tudor je na kormilu Udinesea krenuo u sezonu pobjedom protiv Milana od 1:0. Mato Jajalo odigrao je svih 90 minuta u srednjem redu Udinesea kojem je pobjedu donio Rodrigo Becão.

 

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri