Hrvatice gostuju kod Belgije

Bačić: "Idemo korak po korak, dati sve od sebe"

03.09.2019.

Bačić: "Idemo korak po korak, dati sve od sebe"
Foto: Drago Sopta/HNS

Doris Bačić, "jedinica" hrvatske ženske nogometne reprezentacije, najavila je kvalifikacijsko gostovanje kod Belgije u utorak.

Hrvatice su kvalifikacijski ciklus za odlazak na Europsko prvenstvo 2021. godine otvorile željenom pobjedom na gostovanju u Litvi (2:1), a u drugom kolu gostuju kod Belgije.

"Primarni nam je cilj bio otvoriti ovaj kvalifikacijski ciklus pobjedom. To smo ostvarile i jako smo zadovoljne. Na početku smo mučile s Litvom jer je ta prva utakmica, smatram, uvijek najteža, ali bitno je da smo pobijedile i upisale tri boda", kaže hrvatska čuvarica mreže Doris Bačić.

Izabranice Mate Prskala i u Belgiju su otputovale ambiciozno, u potrazi za pozitivnim rezultatom. 

"Atmosfera je u ekipi odlična, pozitivna, sve se radujemo današnjoj utakmici s Belgijom. Naravno da igramo nogomet radi pobjeda, no idemo korak po korak - izaći na teren i dati sve od sebe, a ostalo će se već posložiti", istaknula je Bačić. 

Utakmica Belgije i Hrvatske u Louvainu počinje u 20:30 sati, uz prijenos na Hrvatskoj nogometnoj televiziji, a u drugoj današnjoj utakmici Skupine H sastaju se Švicarska i Litva. 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri