Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Županijski savezi

Zlatni jubilej

ZNS proslavio 100.
obljetnicu osnutka

03.09.2019.
ZNS proslavio 100. obljetnicu osnutka
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Utorak je bio poseban, svečan dan za Zagrebački nogometni savez - raznim je događanjima proslavljen njegov 100. rođendan.

Zagrebački nogometni savez osnovan je 8. rujna 1919. godine, a stota obljetnica osnutka obilježena je ovog utorka bogatim programom.

Slavljenički je dan započeo svečanom sjednicom Skupštine Zagrebačkog nogometnog saveza u dvorani Stare gradske vijećnice u Zagrebu, a tom su prilikom odana priznanja svim zagrebačkim klubovima i središtima u Hrvatskoj.

foto: HNS

U večernjim je satima održana svečana akademija u Hrvatskom narodnom kazalištu, kojoj su prisustvovali brojni uzvanici iz svijeta nogometa te društveno-političkog života, uključujući i predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera, kao i predstavnike Dinamove pobjedničke generacije '67.

Prikazan je i dokumentarni film o 100 godina ZNS-a, a istovremeno je predstavljeno i prigodno izdanje knjige pod nazivom "100 zlatnih godina", o dosadašnjem radu i uspjesima.

foto: HNS

Izaslanstvo Zagrebačkog nogometnog saveza, na čelu s predsjednikom Tomislavom Svetinom, primila je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović

Zlatni jubilej jednog od najvećih gradskih, sportskih i županijskih saveza bit će obilježen i prijateljskom utakmicom Zagrebačkog nogometnog saveza i hrvatske reprezentacije do 20 godina starosti, koja je na rasporedu u srijedu, 4. rujna s početkom u 18:00 sati na stadionu u Kranjčevićevoj.

foto: HNS

foto: HNS

Učitaj više