Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Priopćenje za medije

INA i Hrvatski
nogometni savez
obnovili sponzorsku
suradnju

06.09.2019.
INA i Hrvatski nogometni savez obnovili sponzorsku suradnju
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Potpisivanjem sponzorskog ugovora između Ine i Hrvatskog nogometnog saveza ponovno je uspostavljena suradnja koja je započela još 2013. godine, a ovim ugovorom INA je postala Službeni dobavljač goriva hrvatske nogometne muške A reprezentacije.

 "INA je jedna od vodećih hrvatskih kompanija, a naša nogometna vrsta među najboljima na svijetu – stoga je prirodno da i naši reprezentativci razdaljine svladavaju zahvaljujući Ininom vrhunskom Class Plus gorivu. Ponovno uspostavljanje partnerstva Ine i HNS-a predstavlja spoj dokazano najboljih i ne sumnjamo da će i rezultati koji tek slijede to potvrditi", izjavio je Sándor Fasimon, predsjednik Uprave Ine. 

"Zahvaljujem g. Fasimonu i rukovodstvu Ine na povjerenju koje su nam ponovno iskazali. Hrvatska je druga reprezentacija svijeta, a da bismo mogli i dalje stremiti takvim rezultatima i razvijati hrvatski nogomet, ključno je imati jake strateške partnere kao što je INA. Stoga nam je drago što je i INA uz nas na putu do Europskog prvenstva", izjavio je Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

INA se kroz godine dokazala kao tradicionalni partner brojnih sportaša i raznovrsnih sportskih manifestacija, a suradnja s HNS-om za Inu oduvijek je bila od posebnog značaja. Reprezentaciji želimo uspjeh na predstojećim gostovanjima u Slovačkoj i Azerbajdžanu u sklopu Europskih kvalifikacija za EURO 2020.

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Portugal - Hrvatska

05.09.2020.

Porto