Petković o ključnoj razlici

Lovren: "Sve je još uvijek u našim rukama"

09.09.2019.

Lovren: "Sve je još uvijek u našim rukama"
Foto: Drago Sopta/HNS

Branič Dejan Lovren i napadač Bruno Petković prokomentirali su gostovanje Vatrenih u Azerbajdžanu, gdje su aktualni svjetski doprvaci osvojili bod.

Dejan Lovren

"U prvih 20 minuta igrali smo dobro, opet smo imali mnogo šansi, slično kao u Slovačkoj. Nažalost, nismo bili dovoljno fokusirani u realizaciji. Tada smo pali, Azerbajdžan se borio do kraja i zaslužio bod, a mi smo si sami krivi. Drugačije smo se dogovorili za početak drugog poluvremena. Nismo zadovoljni prezentacijom, ali s ova četiri boda s rujanskih gostovanja sve je još uvijek u našim rukama. Treba protiv Mađarske pokazati pravo lice, pobjeda je sada imperativ - nadam se uz pun stadion" 

Bruno Petković 

"U Slovačkoj smo mentalno bolje izdržali nakon promašenih prilika, tamo smo nastavili dalje igrati, a ovdje smo postali previše nesigurni. Kraj prvog i početak drugog poluvremena nisu bili na razini na kojoj Hrvatska mora biti. Utakmicu je trebalo riješiti i ranije, morali smo nastaviti kako smo počeli. Teško je analizirati vruće glave, no vidjelo se da nismo pravi" 

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri