Junačka borba Škotske

Bradarić: "Poraz nam je teško pao, radit ćemo na pogreškama"

11.09.2019.

Bradarić: "Poraz nam je teško pao, radit ćemo na pogreškama"
Foto: Drago Sopta/HNS

Mladi reprezentativac Domagoj Bradarić podijelio je svoje dojmove iz Šibenika, gdje je Hrvatska U-21 započela nove kvalifikacije porazom od Škotske.

Junačka borba Škotske

"Čestitke Škotima, borili su se junački do kraja i išli na 100 posto. Mi smo dobro ušli u utakmicu, stvarali šanse u prvom poluvremenu i šteta što tada nismo postigli još koji pogodak. Međutim, nismo bili pravi u drugom dijelu, pali smo"

Ispraviti propuste

"U reprezentaciji ima mnogo novih igrača i nadam se da će u sljedećoj utakmici sve izgledati bolje. Nije ništa do jednog ili dvojice pojedinaca, izgubili smo kao momčad i moramo se podići kao momčad. Poraz nam je teško pao, ali znamo gdje smo pogriješili. Na pogreškama ćemo raditi i pokušati ispraviti mnoge stvari. Treba sve ukomponirati"

Nedostatak kontinuiteta

"Na igrače utječe i nedostatak kontinuiteta po klubovima, no mladi smo i moramo se razvijati. Nadam se većoj minutaži za sve. Mislim da sam se ja brzo prilagodio teškoj francuskoj ligi i nadam se da ću tako i nastaviti. Sve se brzo odvijalo, no za to sam radio i spreman sam čak i za Ligu prvaka"

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri