Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Susret brončanih Šukera i Štimca

Rukovodstvo Saveza
ugostilo visoku
delegaciju iz Indije

22.09.2019.
Rukovodstvo Saveza ugostilo visoku delegaciju iz Indije
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

U nedjelju je u Zagrebu održan sastanak predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom Šukerom i Indijskog nogometnog saveza zajedno s indijskim izbornikom Štimcem.

Predsjednik Davor Šuker i izvršni direktor Marijan Kustić ugostili su u nedjelju u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza ugledne predstavnike indijskog nogometa.

Delegaciju Indijskog nogometnog saveza činili su glavni tajnik Kushal Das, direktor reprezentacije Abhishek Yadav, izvršni direktor tvrtke Serneke International i investitor Prashant Agarwal i izbornik seniorske nacionalne selekcije Igor Štimac, bivši hrvatski reprezentativac i izbornik Vatrenih.

foto: HNS

 

Razgovaralo se o mogućnostima tehničke podrške Hrvatskog nogometnog saveza indijskim kolegama, kako bi se podržao razvoj nogometa u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji svijeta.

Tom su prigodom uručeni i prigodni darovi, uključujući i dresove aktualnih svjetskih doprvaka - uz podsjetnik i na osvajanje svjetske bronce u Francuskoj '98, kada su Vatrene predvodili upravo najbolji strijelac prvenstva Šuker i jedan od stupova obrane Štimac.

foto: HNS

foto: HNS

foto: HNS

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Portugal - Hrvatska

05.09.2020.

Porto