Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > U-21

Utakmice protiv Mađarske i San Marina

Objavljen popis
igrača za Bišćanov
debi na klupi
Hrvatske U-21

02.10.2019.
Objavljen popis igrača za Bišćanov debi na klupi Hrvatske U-21
foto: nk-rijeka.hr
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Objavljen je popis 23 igrača s kojima će Igor Bišćan putovati u Mađarsku i San Marino na svoje prve utakmice u ulozi izbornika Hrvatske U-21.

Proslavljeni igrač i uspješan trener Igor Bišćan imenovan je izbornikom Hrvatske U-21 2. listopada 2019. godine, nakon odlaska bivšeg izbornika Nenada Gračana u rujnu.

Bišćan će kao izbornik debitirati na prijateljskoj utakmici protiv Mađarske, koju će mlada reprezentacija odigrati 11. listopada. Nekoliko dana kasnije, Bišćan će s mladim Vatrenima otputovati u San Marino na nastavak kvalifikacija za U-21 Europsko prvenstvo 2021. Utakmica sa San Marinom na rasporedu je 14. listopada.

Vratari: Adrian Šemper, Ivan Nevistić

Braniči: Borna Sosa, Domagoj Bradarić, Branimir Kalaica, Vinko Soldo, Boško Šutalo, Matko Zirdum, Marin Šverko

Veznjaci: Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Luka Hujber, Darko Nejašmić, Ivan Lepinjica, Mihael Žaper, Neven Đurasek

Napadači: Sandro Kulenović, Mario Ćuže, Antonio Marin, Ivan Dolček, Dario Vizinger

Pretpozivi: Ivan Posavec, Borna Bogojević

*Umjesto Borne Sose i Lovre Majera aktivirani su pretpozivi Ivanu Posavcu i Borni Bogojeviću, a pozvan je i David Čolina. 

Učitaj više