Pobjeda nad Cipranima

Video: Uspješno otvaranje Makarana u malonogometnoj Ligi prvaka

08.10.2019.

Video: Uspješno otvaranje Makarana u malonogometnoj Ligi prvaka
Foto: Matko Begović

U svom prvom nastupu u ovosezonskom izdanju Glavnog kola malonogometne Lige prvaka, momčad Novo Vrijeme Apfel svladala je ciparsku Omoniju.

Hrvatski malonogometni prvak Novo Vrijeme Apfel po drugi je put zaredom domaćin jednog od turnira Glavnog kola malonogometne Lige prvaka, a nakon uspješnog prošlosezonskog nastupa i proboja u Elitno kolo, pobjedom je otvoren i novi nastup.

Makarani su pred svojim navijačima nadjačali Omoniju iz Nikozije, predstavnika Cipra, rezultatom 5:2, pri čemu je na poluvremenu bilo 2:0 za Novo Vrijeme Apfel, zahvaljujući pogocima Fideršeka iz 17. minute.

Sljedeća je dva pogotka postigao Lucas, između 26. i 31. minute, da bi Mantelli ubrzo smanjio na 4:1. Potom peti pogodak za domaćine postiže Horvath, a poraz Omonije naposljetku ublažava Mantelli svojim drugim pogotkom.

U drugom susretu prvog kola armenski Leo Futsal pobijedio je makedonski Shkupi 7:2, a u drugom se kolu sastaju upravo Novo Vrijeme Apfel i Leo Futsal. Taj je dvoboj na rasporedu u srijedu, 9. listopada, s početkom u 20:30 sati.

Plasman u Elitno kolo osigurat će samo pobjednik skupine.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri