Navijačka podrška za pobjedu

Modrić: "Svi zajedno prema istom cilju"

09.10.2019.

Modrić: "Svi zajedno prema istom cilju"
Foto: Drago Sopta/HNS

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić najavio je kvalifikacijsku utakmicu s Mađarskom u četvrtak u Splitu.

Na krilima poljudske podrške 

"Najvažnije odigrati dobro i pobijediti, najmanje je važno tko će postići pogodak. Sretni smo što smo nakon dugog vremena opet na Poljudu. Pamtim utakmicu s Gruzijom, publika nas je nosila do preokreta i pobjede, stoga očekujem takvu podršku i sutra, neka nas navijači podignu bude li teških trenutaka. Dobro smo radili zadnjih dana, pritiska nema i pozitivno gledamo na svoj nastup pred prepunim Poljudom. Očekujemo pravu atmosferu"

Ključan hrvatski pristup 

"Ključno je kako ćemo mi ući u utakmicu i kako ćemo se postaviti. Ukoliko budemo pravi, nemjerljivo smo bolji od suparnika i treba biti na toj razini kako bismo došli do pobjede. Mađarska je u Budimpešti pokazala svoju kvalitetu i može iznenaditi, može nam nauditi i zato moramo odigrati veliku utakmicu. Pobjeda nam je imperativ kako bismo mirnije ušli u završnicu kvalifikacija"

Zajedno prema istom cilju

"Rakitić i ja smo razgovarali, i premda ne bih želio otkrivati detalje, najvažnije je da je opet tu s nama. Idemo svi zajedno naprijed, prema istom cilju. U svakodnevnom sam kontaktu i s igračima koji su se povukli iz reprezentacije, javio se naravno i Darijo Srna, i svi su nam izrazili podršku"

Povratak nakon ozljede

"Vratio sam se u puni pogon, ne osjećam tegobe, vraćam se u ritam i trebaju mi minute da se vratim na svoju razinu"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri