Druga pobjeda hrvatskog prvaka

Video: Novo Vrijeme Apfel nadomak novog plasmana u Elitno kolo

09.10.2019.

Video: Novo Vrijeme Apfel nadomak novog plasmana u Elitno kolo
Foto: Matko Begović

Momčad Novo Vrijeme Apfel svladala je i armenski Leo Futsal te stigla na korak do novog plasmana u europsku elitu.

Poslije uvodne pobjede protiv ciparske Omonije, hrvatski je malonogometni prvak snage odmjerio s prvakom Armenije te u vrlo sadržajnoj i uzbudljivoj utakmici upisao drugu, vrlo vrijednu pobjedu na turniru Glavnog kola Lige prvaka u Makarskoj.

Leo Futsal poveo je petoj minuti preko Kelsona, no ubrzo je uzvratio Kazazić te se na poluvrijeme otišlo s neriješenih 1:1 na semaforu.

Početkom nastavka Bajrušović i Osredkar pogađaju za vodstvo Makarana 3:1, a Kelson u 29. minuti postiže svoj drugi pogodak za smanjenje zaostatka na 3:2.

Tako se ušlo u potpuno neizvjesnu završnicu u kojoj Osredkar povisuje na 4:2, da bi u zadnjih desetak sekundi Jackson prvo smanjio na 4:3, a potom Osredkar upotpunio hat-trick i potvrdio pobjedu Novog Vremena 5:3.

Druga utakmica drugog kola završena je pobjedom Shkupija nad Omonijom 7:4 te uoči sraza posljednjeg kola s Makedoncima Novo Vrijeme Apfel drži prvo mjesto na tablici sa svih šest bodova, ispred Leo Futsala i Shkupija s po tri boda. Utakmica Novo Vrijeme Apfel - Shkupi igra se u subotu, 11. listopada s početkom u 20:30 sati.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri