Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > U-21

Bradarić i Kulenović već vide pomake

Bišćan: "Mislim da
možemo napraviti
mnogo, gladni smo
uspjeha"

13.10.2019.
Bišćan: "Mislim da možemo napraviti mnogo, gladni smo uspjeha"
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Novi izbornik Igor Bišćan i mladi reprezentativci Domagoj Bradarić i Sandro Kulenović prokomentirali su uvjerljivu prijateljsku pobjedu Hrvatske U-21 nad mađarskim vršnjacima.

Igor Bišćan

"Iskoristili smo ovih nekoliko dana za upoznavanje kako bismo na najbolji način započeli našu zajedničku priču, a mislim da smo utakmicu s Mađarskom iskoristili na najbolji način. Treba stvoriti pozitivnu atmosferu, željeli smo startati pobjedom i mislim da možemo napraviti mnogo, a sve osim pobjede u San Marinu bio bi veliki neuspjeh. Izbornička mi je funkcija novo iskustvo, svakako i čast, i pripremamo se za svaki trening, dečki su ozbiljni i kvalitetni te mislim da mogu imati dobar odnos s njima. Ciljevi i zahtjevi su jasni. Želimo se dokazati, gladni smo uspjeha"

Domagoj Bradarić

"Svi smo se brzo prilagodili novom stručnom stožeru, odmah se krenulo radno, ali opušteno. Svaki trener donosi nove zamisli i siguran sam da će s vremenom sve izgledati sve bolje. Radimo najviše na svojoj igri i da bi naša kvaliteta protiv San Marina trebala izaći na vidjelo. Ovi mladi igrači sigurno će kroz godinu-dvije doći na vrhunsku razinu, a nekolicina će se probiti i do seniorske reprezentacije. Na klupskoj razini, u Francuskoj mi je bilo teško na početku zbog nove sredine i jezika, ali suigrači i trener jako su dobri. Mlad sam, treba napredovati i dokazivati se, a ostalo će doći

Sandro Kulenović

"Pokazali smo protiv Mađarske da se novi stručni stožer dobro razumije s igračima, odigrali smo kvalitetno i ostvarili pozitivan rezultat te u dobrom raspoloženju idemo u San Marino. Pomak se vidi i na treninzima i u igri, izbornik je zadovoljan izvedbom - najvažnije je kako se mi ponašamo na terenu. Pristupili smo ovom prijateljskom susretu kao da je finale Svjetskog prvenstva. Mislim da ova generacija može napraviti mnogo, imamo još devet kvalifikacijskih utakmica i vjerujem u plasman na Europskom prvenstvo. Drago mi je zbog pogotka, no najvažnija je momčad i najsretniji sam kada joj pomognem"

Učitaj više