Čvrsta velška obrana

Vlašić i Brekalo: "Imamo sve u svojim rukama"

14.10.2019.

Vlašić i Brekalo: "Imamo sve u svojim rukama"
Foto: Drago Sopta/HNS

Nikola Vlašić i Josip Brekalo započeli su susret s Velšanima u Cardiffu u prvoj postavi hrvatske reprezentacije te su prenijeli svoja razmišljanja.

Nikola Vlašić

"Nakon postignutog pogotka, Velšani su malo preuzeli inicijativu, a istovremeno su se gusto branili i nismo mogli stvarati prigode, stoga je 1:1 realan rezultat. Bila je baš lijepa akcija za naš pogodak, premda cijela utakmica nije bila lijepa, nije bilo puno šansi, ali Wales je takva momčad. Sada zadnju utakmicu igramo kod kuće, prvi smo na tablici i imamo sve u svojim rukama. Lovren i Vida su klasni tandem, a izbornik će odlučiti kako ih zamijeniti"

Josip Brekalo

"Dobro smo ušli u utakmicu, postigli pogodak, no možda se to i okrenulo protiv nas jer smo se malo povukli i čuvali rezultat. Zamalo smo ga i sačuvali do poluvremena. Nismo uspjeli stvoriti previše šansi protiv čvrste velške obrane, no najvažnije je da smo na kraju ostali neporaženi i držimo sve u svojim rukama, makar svaki puta nešto zakompliciramo. Priželjkivali smo još akcija poput one za pogodak, no valjda to znači da smo nešto ostavili i za Slovačku. Bit će hendikep igrati bez Vide i Lovrena, ali smatram da ih možemo zamijeniti tako da se ne osjeti njihov izostanak"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri