Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > A

Očekivali veći pritisak Walesa

Livaković: "Nije
išlo", Petković:
"Stali smo nakon
vodstva"

14.10.2019.
Livaković: "Nije išlo", Petković: "Stali smo nakon vodstva"
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Dominik Livaković i Bruno Petković prokomentirali su hrvatski nastup u Cardiffu te najavili odlučujući sraz sa Slovačkom u Rijeci.

 

 

Dominik Livaković

"Bila je to dosta čvrsta utakmica, pokušali smo postići i drugi pogodak, ali nije išlo. Bod je dobar, imamo sve u svojim rukama i igramo zadnju utakmicu kod kuće. Nedostajat će nam Vida i Lovren, no imamo dovoljno kvalitetnih igrača i smatram da će sve biti u redu. Slažem se da je bio prekršaj na Kovačiću, no tu se ne može ništa više promijeniti. Mislio sam da će nas Wales više pritisnuti i otvoriti se, s obzirom da im je trebala pobjeda, tada bismo mi imali više prostora"

Bruno Petković

"Wales je igrao prilično zatvoreno, nije bilo puno prilika niti s jedne strane. I dok smo vodili, nisu nas visoko pritiskali, nego su nas čekali u bloku. Pokušavali smo kontrolirati igru, uglavnom i uspijevali, a pogodak smo primili nakon mogućeg prekršaja. Međutim, nismo dovoljno dobro reagirali nakon vodstva, malo smo stali. Bod je tu, čekamo Slovake spremni. Imamo kvalitetne zamjene, koliko god teško bilo nadomjestiti Vidu i Lovrena. Nitko nije slučajno u reprezentaciji"

Učitaj više

Prethodna utakmica

Hrvatska - Gruzija 2:1

19.11.2019.

'ALDO DROSINA', Pula

Ljestvica

1.Hrvatska7+814
2.Mađarska7-112
3.Slovačka6+210
4.Wales608
5.Azerbajdžan6-91