Barišić izveo korner uoči pogotka

Brozović, Vlašić i Katić ubilježili važne asistencije

20.10.2019.

Brozović, Vlašić i Katić ubilježili važne asistencije
Foto: Drago Sopta/HNS

U nedjeljnim ligaškim ogledima trojica su hrvatskih nogometaša svojim klubovima pomogla asistencijom - Marcelo Brozović, Nikola Vlašić i Nikola Katić.

Milanski Inter osvojio je sva tri boda na gostovanju kod Sassuola, a već u drugoj minuti dvoboja hrvatski je reprezentativac Marcelo Brozović uposlio strijelca Martineza za vodstvo crno-plavih.

Martinez je precizan bio i s bijele točke u drugom poluvremenu, a dva je pogotka dodao Lukaku, za konačnu Interovu pobjedu 4:3. Brozović je odigrao svih 90 minuta.

Moskovski CSKA gostovao je kod Ufe i poveo u 26. minuti, kada je veznjak Vatrenih Nikola Vlašić odličnom prizemnom loptom u kaznenom prostoru pronašao Ahmetova za 1:0.

Ufa je izjednačila na 1:1 preko Krotova desetak minuta prije kraja, a Vlašić je igrao od početka do kraja. Kristijan Bistrović nastupio je za CSKA od 78. minute, a Zvonimir Šarlija ostao je među pričuvama.

Neriješenih 1:1 odigrali su i Glasgow Rangersi na gostovanju kod Heartsa, pri čemu je Meshino osigurao Heartsu vodstvo nakon samo šest minuta igre.

Igrala se 39. minuta kada je Borna Barišić ubacio iz kuta, a Nikola Katić glavom spustio za strijelca Morelosa na drugoj vratnici te je tako "hrvatska veza" itekako pomogla donijeti bod.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri