Treće kolo Lige prvaka

Novi dobar nastup Dinama za remi sa Šahtarom

22.10.2019.

Novi dobar nastup Dinama za remi sa Šahtarom
Foto: Drago Sopta/HNS

Nogometaši zagrebačkog Dinama pružili su još jednu dobru partiju u grupnoj fazi Lige prvaka te na gostovanju kod Šahtara osvojili vrijedan bod odigravši 2:2.

U trećem kolu Skupine C Lige prvaka Šahtar i Dinamo sastali su se u Harkivu, a hrvatski je prvak ponovno odigrao na visokoj razini i ostvario vrlo obećavajući rezultat za nastavak natjecanja.

Ukrajinci su poveli nakon 16 minuta igre, kada je iskosa pogodio Konopljanka, no Zagrepčani su se brzo vratili u igru i izjednačili pogotkom Olma na asistenciju Oršića.

Dinamo je u 60. minuti stigao do potpunog preokreta, zahvaljujući Oršićevoj realizaciji kaznenog udarca, da bi konačnih 2:2 postavio Dodo u 75. minuti dvoboja. Vrijedi istaknuti da su Oršić i Olmo pogađali i okvir vrata.

Manchester City ubilježio je i treću pobjedu svladavši na svom terenu Atalantu 5:1 te tako drži vrh poretka sa svih devet osvojenih bodova, dok je Dinamo drugi s četiri, koliko ima i Šahtar. Atalanta je posljednja, bez bodova, a u sljedećem kolu momčad Nenada Bjelice dočekuje Šahtar u Zagrebu, 6. studenoga u 21:00.

Liga prvaka, Skupina C:
1. Manchester City 9
2. Dinamo 4
3. Šahtar 4
4. Atalanta 0

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri