HNS

Predstavljanje dresa u proljeće 2020.

Priopćenje HNS-a o
ilustracijama
hrvatskog dresa

23.10.2019.
Priopćenje HNS-a o ilustracijama hrvatskog dresa
foto: HNS

Hrvatski nogometni savez obavještava navijače i predstavnike medija o netočnosti ilustracija iduće garniture hrvatskog dresa koje su se pojavile na društvenim mrežama i određenim internetskim stranicama.

Hrvatski nogometni savez i tehnički partner Nike predstavit će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s nadolazećim Europskim prvenstvom u proljetnim mjesecima 2020. godine. Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres kojega će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini.

Hrvatski dres i opremu za Europsko prvenstvo navijači će moći vidjeti pri službenom predstavljanju nove garniture, koje će HNS i Nike imati u proljeće iduće godine. Hrvatski nogometni savez i Vatreni raduju se predstavljanju još jednog izdanja hrvatskog dresa u suradnji s Nikeom te smo sigurni kako će navijači dres prihvatiti s jednako entuzijazma kao i prepoznatljive dresove koje su hrvatski reprezentativci nosili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Učitaj više

Sljedeća utakmica