Protiv BiH za treće mjesto

Minimalni poraz mladih Hrvatica od Belgije

24.10.2019.

Minimalni poraz mladih Hrvatica od Belgije
Foto: HNS

U drugom nastupu na kvalifikacijskom turniru u Bosni i Hercegovini, Hrvatska U-17 sastala se s odgovarajućom selekcijom Belgije.

U-17: BELGIJA - HRVATSKA 1:0 (0:0)
Kvalifikacije za EP, Skupina 1, Zenica.

Strijelci: 1:0 - Prez (68')

Hrvatska: D. Vidović, Mišković, Ciglević, Domazet, Ahmeti, Andrić (28' P. Vidović, 84' Blažević), Jakobašić, Crkvenčić, Verbanac (36' Adamović), Novak, Šabašov. Izbornica: S. Gotal.

Hrvatska ženska reprezentacija za uzrast do 17 godina doživjela je drugi poraz u kvalifikacijskoj Skupini 1 prvog kruga za odlazak na Europsko prvenstvo sljedeće godine.

Nakon sraza s Engleskom (0:2), pobjedu je ubilježila Belgija (0:1), a jedini je pogodak na utakmici postigla Prez u 68. minuti.

Engleska je u četvrtak svladala domaćina turnira, Bosnu i Hercegovinu, rezultatom 4:0 te vodi na tablici sa svih šest bodova, a Belgija je druga s četiri, dok Bosna i Hercegovina ima jedan. Posljednje, treće kolo na rasporedu je 27. listopada, kada će se Hrvatska - također u Zenici - boriti s bosanskohercegovačkom selekcijom za treće mjesto. Plasman u Elitno kolo osiguravaju po dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine te četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri