Diploma in football leadership and management

Glasnogovornik HNS-a završio prestižnu Uefinu edukaciju

05.11.2019.

Glasnogovornik HNS-a završio prestižnu Uefinu edukaciju
Foto: UEFA

Glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza, Tomislav Pacak, uspješno je završio Uefin program "Diploma in Football Leadership and Management" (DFLM) te je na svečanoj promociji održanoj u švicarskom Sierreu dobio odgovarajuću diplomu Sveučilišta u Lausanni.

UEFA je prošle godine odabrala Pacaka kao jednog od 16 polaznika svog novog, prestižnog akademskog programa, kojeg krovna nogometna organizacija provodi u suradnji sa Sveučilištem u Laussanni. Program je fokusiran na četiri ključne teme - konceptualizacija projekata, planiranje i prezentacija, pregovaranje i vodstvo.

Tijekom jednogodišnje edukacije, predavanja su držali stručnjaci s različitih europskih sveučilišta, a polaznici su razvijali projekte primjenjive u njihovim nacionalnim savezima. Cilj edukacije bio je razviti managerske i vještine vođenja odabranih polaznika, kao i njihove sposobnosti rukovođenja kompleksnim projektima.

Po završetku programa, u Sierreu je održana svečana promocija, a Pacak je uz diplomu "naprednih studija" dobio i "Certificate of Merit" kao jedan od najbolje ocijenjenih polaznika.

"Počašćen sam što sam imao priliku predstavljati hrvatski nogomet na ovom izvrsnom programu. Zahvaljujem rukovodstvu Saveza na čelu s predsjednikom Šukerom, a posebno Ivančici Sudac, na iskazanom povjerenju i kontinuiranoj potpori dodatnoj edukaciji HNS-ovih zaposlenika. Također, zahvaljujem kolegama iz ureda Saveza na podršci tijekom trajanja ovog prilično zahtjevnog programa, pri čemu želim naglasiti veliku ulogu kolegice Nike Bahtijarević iz odjela komunikacija. DFLM je izvrstan program za razvijanje liderskih vještina, a njegovo najveće bogatstvo svakako je povezivanje i izmjena iskustava te znanja s kolegama iz drugih nacionalnih saveza", poručio je Pacak nakon završetka programa.

Foto: UEFA

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri