Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > A

Donatorska večer Zaklade Vatreno srce

Vatreni večeras u
velikoj akciji za
pomoć djeci

11.11.2019.
Vatreni večeras u velikoj akciji za pomoć djeci
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Hrvatski reprezentativci večeras će se okupiti na drugoj po redu donatorskoj večeri Zaklade Vatreno srce na kojoj će zajedničkim snagama prikupljati sredstava za liječenje i školovanje djece.

Igrači će putem call centra prikupljati sredstva za Kliniku za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida te za akciju Korak u život koja mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi osigurava stipendije za fakultetsko obrazovanje. Svi građani moći će sudjelovati u akciji pozivom na humanitarni broj 060 9002 i dobiti priliku popričati s nekim od hrvatskih reprezentativaca, kao i s poznatim hrvatskim pjevačima, glumcima i voditeljima.

Za zabavno-glazbeni program tijekom donatorske akcije pobrinut će se neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene i mladi glazbenici iz popularne emisije A strana. Nina Badrić, Petar Grašo, Giuliano, Jelena Rozga, Matija Cvek, Antonela Đinđić, Vjekoslav Ključarić i Eni Jurišić uz svoje najpopularnije hitove izvodit će i najdraže pjesme Vatrenih.

Zakladu Vatreno srce prije više od deset godina osnovali su igrači i stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije s ciljem pomaganja djeci diljem Hrvatske. U Upravnom odboru Zaklade Vatreno srce su kapetan Luka Modrić, izbornik Zlatko Dalić te liječnici prim. dr. Zoran Bahtijarević, prof. dr. sc. Boris Nemec i prof dr. sc. Josip Paladino.

Hrvatski reprezentativci pozivaju sve građane da podrže akciju pozivom na broj telefona 060 9002 koji će biti aktivan sve do 1. prosinca. Cijena poziva je 6,25 kuna. Svoje donacije građani mogu uplatiti i na žiro račun Zaklade Vatreno srce - HR6323600001102058431.

Gledatelji će zbivanja moći pratiti uživo na Drugom programu HRT-a s početkom od 20:05 sati.

Učitaj više