Lijepe uspomene s Rujevice

Livaković: "Smijemo razmišljati samo o pobjedi"

12.11.2019.

Livaković: "Smijemo razmišljati samo o pobjedi"
Foto: Drago Sopta/HNS

Reprezentativni vratar Dominik Livaković podijelio je svoja razmišljanja o odlučujućoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Slovačke u Rijeci.

Kvalitetna obrana i lov na pobjedu 

"Imamo kvalitetne braniče u kadru i siguran sam da neće biti problema sa zadnjom linijom, bez obzira tko će zamijeniti Vidu i Lovrena. Osim toga, Hrvatska kao viceprvak svijeta uvijek ide na pobjedu, ne smijemo niti razmišljati o bilo kakvom drugom raspletu"

Lijepe uspomene s Rujevice

"Prije par dana moj je Dinamo odigrao odlično na Rujevici, nadam se da će tako biti i protiv Slovačke. Tu sam odigrao i prvu natjecateljsku utakmicu za reprezentaciju, protiv Engleske, i nadam se da ćemo baš ovdje osigurati plasman na Europsko prvenstvo"

Spreman za izazove 

"Ponašam se kao i prvog dana u reprezentaciji, spreman sam za svaku utakmicu, kako u klubu, tako i u reprezentaciji. Protiv Šahtara smo u Dinamu doživjeli šok, no pobjedom nad Rijekom brzo smo se oporavili" 

Prijetnja iz slovačkih redova

"U Slovačkoj nisam imao mnogo posla, a uvjeren sam da će dečki ispred mene dobro odraditi svoj posao. Igrački su Slovaci jako kvalitetni, odmah iza nas u ovoj skupini. Hamšika svi znaju, on im je jedan od najboljih igrača u povijesti"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri