Mladi daju svoj doprinos

Brekalo: "Budemo li pravi, kvalificirat ćemo se na EP"

13.11.2019.

Brekalo: "Budemo li pravi, kvalificirat ćemo se na EP"
Foto: Drago Sopta/HNS

Ofenzivna uzdanica Vatrenih, Josip Brekalo, najavio je skorašnji ogled hrvatske reprezentacije sa Slovačkom u Rijeci, koji nudi priliku potvrditi plasman na Europsko prvenstvo.

Hrvatska je favorit 

"Atmosfera je dobra, svi smo svjesni važnosti utakmice. I Hrvatskoj i Slovačkoj ovo je zadnja prilika za dobar nastup i plasman na Europsko prvenstvo. U boljoj smo situaciji nego Slovačka, s obzirom na visoku pobjedu u Trnavi imamo ulogu favorita i budemo li pravi, kvalificirat ćemo se na još jedno veliko natjecanje"

Izborniku na raspolaganju 

"Osjećam se dobro, makar sam zadnja dva dana odvojeno trenirao radi sanacije manjih problema, ali sada je sve u redu i nadam se da ću zaigrati. Izborniku stojim na raspolaganju. Uvijek mi je drago što sam sve više dio ove momčadi pa se nadam odigrati bitnu ulogu i u susretu koji dolazi. Živim od toga da imam loptu u nogama, da sudjelujem u igri i želim pomagati momčadi i pobjeđivati"

Mlade snage Vatrenih 

"Dolaze nam mladi igrači, normalno je da dolaze nova imena i da svi dajemo svoj doprinos reprezentaciji. Nadam se da ćemo nastaviti u istom smjeru, da će doći još novih igrača koji će postati novi Modrići i Rakitići" 

Dobra klupska polusezona 

"Zadovoljan sam sezonom u Wolfsburgu, iako smo upali u manju krizu. Mislim da smo na dobrom putu i vjerujem da ćemo polusezonu završiti na najbolji mogući način"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri