Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > A

Visoka razina klupske forme

Barišić: "Bit će
zahtjevno, ali imamo
plan za pobjedu"

14.11.2019.
Barišić: "Bit će zahtjevno, ali imamo plan za pobjedu"
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Borna Barišić, lijevi branič Vatrenih, vjeruje da Hrvatska može do ključne pobjede protiv neugodne Slovačke, vrijedne plasmana na Europsko prvenstvo.

Manje zdravstvene poteškoće 

"Radio sam po posebnom programu zbog hematoma na nagaženom stopalu, što mi se dogodilo u posljednjoj utakmici za Rangerse. Nije bilo ništa strašno, no bio sam malo pošteđen, a potom sam izdržao cijeli trening"

Visoka razina klupske forme 

"Ja sam spreman i nadam se zaigrati, a svaka je odluka na izborniku. Ne volim pričati o sebi, no igram svaka tri ili četiri dana, brojke su mi odlične, imam na kontu i pogodaka i asistencija. Jako sam zadovoljan učinkom, što se odražava i na reprezentativne nastupe. Osim toga, i reprezentacija mi je pomogla dostići ovu razinu"

Zahtjevna utakmica u oba smjera

"Nama bekovima osnovna je zadaća obrana, no treba nešto napraviti i prema naprijed. Slovačka ima opasna krila, bit će zahtjevno u oba smjera. Imamo plan za pobjedu nad Slovacima i nadam se da ćemo ga provesti u djelo"

Učitaj više

Prethodna utakmica

Hrvatska - Gruzija 2:1

19.11.2019.

'ALDO DROSINA', Pula

Ljestvica

1.Hrvatska8+1017
2.Wales8+414
3.Slovačka8+213
4.Mađarska8-312
5.Azerbajdžan8-131