Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > U-21

Dekoncentracija donijela neizvjesnost

Bišćan: "Odlučile su
naša mirnoća i naša
kvaliteta"

14.11.2019.
Bišćan: "Odlučile su naša mirnoća i naša kvaliteta"
foto: NS Litve
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Izbornik mladih Vatrenih Igor Bišćan prokomentirao je novu pobjedu svojih nogometaša, ovoga puta rezultatom 3:1 na kvalifikacijskom gostovanju u Litvi.

Presudile mirnoća i kvaliteta

"Naposljetku su odlučile naša mirnoća i naša kvaliteta. Trebali smo ranije umiriti utakmicu i ukloniti rezultatsku neizvjesnost jer smo mogli postići dva ili tri pogotka u prvih 15 minuta. Tada se ne bismo uopće doveli u neizvjesnu situaciju, kada je jedan trenutak naše nepažnje vratio domaćine u igru"

Bez nervoze do drugog i trećeg pogotka

"Trebalo je reagirati bez nervoze i prije kraja utakmice kapitalizirati prevlast na terenu. Na svoje zadovoljstvo, uspjeli smo u tome. Očekivali smo tešku utakmicu, a svojom smo je dekoncentracijom i nepažnjom dodatno zakomplicirali. Međutim, uveli smo svježe igrače te za drugi pogodak iskoristili priliku za odličan, brz i učinkovit protunapad. Treći je pogodak bio 'točka na i' naše ipak zaslužene pobjede"

Litva maksimalno otežala posao 

"Litvu smo i očekivali ovako čvrstu, kompenzirala je razliku u kvaliteti disciplinom i borbenošću. Dočekali su svoj trenutak i učinili nam utakmicu maksimalno teškom"

Učitaj više