Nema straha za budućnost

Perišić i Juranović: "Hrvatska je odličan spoj iskustva i mladosti"

19.11.2019.

Perišić i Juranović: "Hrvatska je odličan spoj iskustva i mladosti"
Foto: Drago Sopta/HNS

Strijelac Ivan Perišić i asistent Josip Juranović režirali su u Puli pobjedonosni pogodak Hrvatske u prijateljskom ogledu protiv Gruzije (2:1).

Ivan Perišić

"Na kraju kalendarske godine, u zadnjoj reprezentativnoj utakmici, bilo nam je važno dati svoj maksimum. Tako smo se dogovorili prije početka u svlačionici jer bi bilo ružno izgubiti nakon plasmana na Europsko prvenstvo. Istina, primili smo pogodak, no pokazali smo karakter i naposljetku sačuvali pobjedu s dvojicom igrača manje na terenu. Hrvatska se nema čega bojati, imamo prave zamjene na svim pozicijama i sada počinju pripreme za završni turnir. Nadam se da ćemo svi odigrati što više klupskih utakmica i dočekati ga zdravi"

Josip Juranović

"Mislim da smo odlično ušli u utakmicu, iako smo primili nesretan pogodak, i naposljetku smo zasluženo pobijedili. Izbornik je nama mlađima dao šansu, i sada je na nama da je iskoristimo i pomogućnosti budemo na Europskom prvenstvu. Odličan smo spoj iskustva i mladosti. Što se asistencije tiče, našao sam se na mjestu na kojem sam trebao biti, a Perišić je izvrsno skočio i postigao pogodak. Nadam se da moja ozljeda nije ozbiljnija i da ću biti spreman za derbi, a više ću znati nakon sutrašnjih pregleda" 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri