Predsjednici i glavni tajnici europskih saveza

Šuker i Kustić sudjelovali na Uefinom strateškom sastanku

29.11.2019.

Šuker i Kustić sudjelovali na Uefinom strateškom sastanku
Foto: Arhiva HNS

Predsjednik i izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker i Marijan Kustić, sudjelovali su danas na Uefinom strateškom sastanku održanom u Bukureštu.

Dan uoči ždrijeba završnog turnira Europskog prvenstva 2020., u Bukureštu je održan sastanak lidera svih zemalja članica Uefe. Hrvatski nogometni savez predstavljali su predsjednik Davor Šuker i izvršni direktor Marijan Kustić, koji su zajedno s čelnicima drugih europskih saveza raspravljali o strateški važnim temama za budućnost europskog nogometa.

Šuker i Kustić iskoristili su ovu priliku i za razgovor s predsjednikom Uefe Aleksanderom Čeferinom, koji je već u nekoliko navrata iskazao naklonost i poštovanje prema hrvatskom nogometu.

Top Executive Programme (TEP) osnovan je 2005. godine kao forum u kojem ključni pojedinci svih Uefinih članica mogu razgovarati o strateškim nogometnim pitanjima kako bi se nogomet nastavio razvijati kao vodeći sport u Europi.

Uz Šukera i Kustića, na subotnjem ždrijebu u Bukureštu će Savez i hrvatsku reprezentaciju predstavljati izbornik Zlatko Dalić, prvi dopredsjednik Ante Vučemilović-Šimunović, team managerica Iva Olivari i glasnogovornik Tomislav Pacak.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri