Rangersi poravnati s vodećim Celticom

Brozović i Barišić asistenti, Inter na vrhu Serie A

01.12.2019.

Brozović i Barišić asistenti, Inter na vrhu Serie A
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Borna Barišić u nedjelju su asistencijama dali doprinos ligaškim uspjesima svojih klubova.

Nogometaši milanskog Intera pobijedili su na domaćem terenu SPAL rezultatom 2:1 te su preskočili vodeći Juventus i zauzeli prvo mjesto Serie A.

Crno-plavi poveli su u 16. minuti, kada je Marcelo Brozović osvojio loptu na sredini terena te uposlio Martineza, koji udarcem s ruba kaznenog prostora zatresao gostujuću mrežu.

Na 2:0 povisio je ponovno Martinez krajem prvog poluvremena, a početkom nastavka poraz SPAL-a ublažio je Valoti. Brozović je odradio svih 90 minuta, a Karlo Letica ostao je među pričuvama gostujućeg sastava.

U škotskom prvenstvu Celtic i Rangersi nastavili su pobjedničke nizove te drže vrh poretka poravnati na 37 bodova, a Rangersi su u nedjelju svladali Hearts 5:0.

Asistent za prvi pogodak bio je Borna Barišić, koji je ubacio na drugu vratnicu za strijelca Morelosa. Barišić je igrao od početka do kraja susreta, a Nikola Katić zbivanja je pratio s klupe.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri