Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > U-17

Domaćin na početku novog ciklusa

Hrvatska U-17 u
Elitnom kolu sa
Španjolskom,
Švicarskom i Izraelom

03.12.2019.
Hrvatska U-17 u Elitnom kolu sa Španjolskom, Švicarskom i Izraelom
foto: Getty Images
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatska U-17 saznala je svoje suparnike u posljednjem krugu kvalifikacija za Europsko prvenstvo sljedeće godine, kao i one na početku sljedećeg kvalifikacijskog ciklusa.

Po uspješnom plasmanu u Elitno kolo, hrvatska reprezentacija do 17 godina sudjelovala je u ždrijebu održanom u utorak te je smještena u Skupinu 3.

Za mjesto na europskoj smotri borit će se sa Španjolskom, Švicarskom i domaćinom Izraelom od 25. do 31. ožujka 2020. godine. Prolaz na završni turnir osigurat će pobjednici skupina te sedam najboljih drugoplasiranih momčadi. 

foto: Getty Images

Hrvatska će potom ugostiti kvalifikacijski turnir prvog kruga u borbi za plasman na Europsko prvenstvo 2021. godine, koje će biti održano na Cipru.

Turnir Skupine 1 bit će održan od 29. listopada do 4. studenoga, a s druge strane terena stajat će Bosna i Hercegovina, Bugarska i Lihtenštajn. Plasman u Elitno kolo osigurat će dvije najbolje momčadi iz svake skupine, uz četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

foto: Getty Images

Učitaj više