Liverpool svladao Everton

Lovren asistent protiv gradskog rivala, Čop strijelac u Kupu

04.12.2019.

Lovren asistent protiv gradskog rivala, Čop strijelac u Kupu
Foto: Drago Sopta/HNS

Liverpool je u gradskom derbiju svladao Everton uz asistenciju Dejana Lovrena, a Standard Liege osigurao je plasman u četvrtfinale Kupa uz pogodak Duje Čopa.

Aktualni europski prvak Liverpool nastavio je svoj niz uspjeha u Premiershipu svladavši Everton na Anfieldu rezultatom 5:2 te ima osam bodova ispred drugoplasiranog Leicester Cityja i 11 ispred trećeplasiranog Manchester Cityja.

Origi i Shaqiri donijeli su Redsima prednost 2:0, ubrzo je smanjio Keane, a 31. minuti reprezentativni branič Dejan Lovren odličnom dugom loptom pronalazi Origija za 3:1. Prije odlaska na odmoru pogađaju još Mane i Richarlison, da bi konačni ishod postavio Wijnaldum u samoj završnici.

Lovren je odigrao cijelu utakmicu, a u sljedećem kolu Liverpool gostuje kod Bournemoutha.

U osmini finala Belgijskog kupa Standard Liege je ugostio Rebecquoise te je s 3:0 izborio mjesto u četvrtfinalu tog natjecanja.

Za vodstvo se pobrinuo Boljević, nakon čega je Čop promašio kazneni udarac, ho hrvatski se napadač iskupio pogotkom u 59. minuti za 2:0. Posao je dovršio Fai sredinom nastavka, a Čop je odradio svih 90 minuta.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri