Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Sudačka komisija

Savjeti i iskustva

Delegacija HNS-a
primila predstavnike
FSS-a radi pomoći pri
uvođenju VAR-a

05.12.2019.
Delegacija HNS-a primila predstavnike FSS-a radi pomoći pri uvođenju VAR-a
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza primila je delegaciju Nogometnog saveza Srbije (FSS) te razgovarala o pomoći pri uvođenju tehnologije VAR u Srbiji.

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza u sastavu predsjednik Komisije nogometnih sudaca Ante Kulušić, voditeljica međunarodnog odjela i licenciranja Ivančica Sudac, voditelj sudačkog odjela Igor Pristovnik, instruktori za VAR Bruno Marić i Tomislav Šetka, primila je delegaciju Nogometnog saveza Srbije u sastavu predsjednik sudačke komisije Milan Karadžić, savjetnik Nebojša Ivković i voditelj sudačkog odjela Igor Radojčić.

Tema razgovora bila je pomoć HNS-a pri procesu uvođenja tehnologije VAR u Nogometni savez Srbije. Hrvatska je prva država s ovog područja koja uvodi sustav VAR te je svoja iskustva, nakon predstavnika Slovenije te Bosne i Hercegovine, podijelila i s predstavnicima iz Srbije.

Delegacija iz Srbije posebno je zanimanje iskazala za način provođenja edukacije, kao i ostale savjete i iskustva koja Hrvatska ima nakon završetka procesa uvođenja tehnologije VAR u hrvatski nogomet, koji se financira kroz program FIFA Forward.

foto: HNS

foto: HNS

foto: HNS

Učitaj više