France Football i Daily Mail

Kapetan Modrić dva puta izabran u momčadi desetljeća

29.12.2019.

Kapetan Modrić dva puta izabran u momčadi desetljeća
Foto: Drago Sopta/HNS

France Football i Daily Mail birali su idealnu jedanaestoricu u proteklih deset godina, a u obje je postave uvršten i hrvatski kapetan Luka Modrić.

Na isteku 2019. godine biraju se i najbolje momčadi proteklog desetljeća, a ugledni France Football u nedjelju je objavio svoj izbor.

Na vratima se nalazi Iker Casillas, obranu čine Philipp Lahm, Virgil van Dijk, Sergio Ramos i Marcelo, dok je u veznom redu - zajedno s Xavijem i Andresom Iniestom - kapetan Vatrenih i član Real Madrida Luka Modrić. Napadački su trojac Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar.

Luku Modrića u veznom redu idealne postave desetljeća nije zaobišao niti engleski Daily Mail, koji je birao igrače iz španjolske, njemačke, talijanske i francuske lige te je u svoju jedanaestoricu uvrstio još Manuela Neuera, Danija Alvesa, Sergija Ramosa, Giorgija Chiellinija, Marcela, Xavija, Andresa Iniestu, Lionela Messija, Cristiana Ronalda i Roberta Lewandowskog.

Osim toga, na Iniestinoj je poziciji kao mogući kandidat istaknut i dokapetan hrvatske reprezentacije, član Barcelone, Ivan Rakitić. 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri