Brozović asistent protiv Napolija

Livaja dvostruki strijelac, Mišić trostruki asistent

08.01.2020.

Livaja dvostruki strijelac, Mišić trostruki asistent
Foto: Drago Sopta/HNS

Marko Livaja ugradio je dva pogotka u ligašku pobjedu AEK-a, Josip Mišić tri asistencije u pobjedu PAOK-a u Grčkom kupu, a Marcelo Brozović 

Atenski AEK pobijedio je 17. kolu grčkog prvenstva Panetolikos rezultatom 3:1, a hrvatski napadač Marko Livaja doveo je žuto-crne u vodstvo realiziravši kazneni udarac u 29. minuti susreta.

Diaz je poravnao krajem prvog dijela, a u 56. minuti Livaja je još jednom precizan za novo vodstvo AEK-a. Desetak minuta prije kraja pobjedu je potvrdio Verde s bijele točke, a Livaja je odigrao cijeli susret.

PAOK je u prvoj utakmici osmine finala Grčkog kupa gostovao kod OFI Krete, a hrvatski veznjak Josip Mišić tri je puta asistirao za pobjedu svoje momčadi 3:0.

Strijelci su bili Limnios, Biseswar i Akpom, a Mišić je igrao od početka do kraja utakmice. 

Napoli i Inter sastali su se u sklopu 18. kola Serie A. Lukaku je gostima iz Milana osigurao prednost u 14. minuti, a vezni igrač Vatrenih Marcelo Brozović asistirao je belgijskom napadaču u 33. minuti za 2:0.

Milik je potom smanjio zaostatak Napolija, a Martinez je stavio "točku na i" sredinom nastavka. Brozović je odradio svih 90 minuta.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri