Stoti pogodak u karijeri

Majstorski pogodak Luke Modrića u polufinalu Superkupa

09.01.2020.

Majstorski pogodak Luke Modrića u polufinalu Superkupa
Foto: Drago Sopta/HNS

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić majstorskim se potezom upisao u strijelce u pobjedi protiv Valencije, što mu je bio 100. pogodak u karijeri.

U prvoj polufinalnoj utakmici španjolskog Superkupa, odigranoj u Saudijskoj Arabiji, Real Madrid svladao je Valenciju 3:1 te izborio mjesto u finalu, gdje će igrati protiv gradskog rivala, Vrsaljkovog Atletica - koji je s 3:2 nadjačao Rakitićevu Barcelonu.

Kraljevski je klub protiv Šišmiša poveo nesvakidašnjim pogotkom Kroosa izravnim udarcem iz kuta, a Isco je tu prednost udvostručio nedugo prije odlaska na odmor.

Na 3:0 povisio je kapetan Vatrenih Luka Modrić vrlo efektnom završnicom akcije u 65. minuti, da bi ga u 77. minuti zamijenio Rodriguez. U sudačkoj je nadoknadni počasni pogodak za Valenciju postigao Parejo iz slobodnog udarca.

Modriću je to bio peti ovosezonski pogodak, a ukupno jubilarni stoti u profesionalnoj karijeri, u kojoj je mreže tresao u dresovima Dinama, Intera, Zrinjskog, Tottenhama, Real Madrida te hrvatske reprezentacije, za koju je precizan bio 16 puta.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri