Čestitka rukometašima

Šuker: "Ponosni na sve uspjehe Hrvatske"

24.01.2020.

Šuker: "Ponosni na sve uspjehe Hrvatske"
Foto: Drago Sopta/HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker čestitao je hrvatskim rukometašima na plasmanu u finale Europskog prvenstva te je poželio rukometašima sreću u finalu, a vaterpolistima u borbi za broncu.

"Hrvatska iz godine u godinu pokazuje da je sportska velesila, posebno u kolektivnim sportovima, i zaista možemo biti ponosni na sve te uspjehe. Borbenost, patriotizam i zajedništvo koje naše nacionalne sportske selekcije pokazuju, kao i svjetski rezultati koje postižu, najbolji su način promocije naše male, ali ponosne i prekrasne zemlje", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

"Čestitam izborniku Červaru, njegovim igračima i stožeru, kao i kompletnom HRS-u na ovom sjajnom uspjehu koji su ostvarili u rijetko viđenoj drami u kojoj su pokazali veliki karakter. Od srca im želim puno sportske sreće u finalu, kako bi u rukometnu riznicu donijeli jedinu zlatnu medalju koja im nedostaje. Također, čestitke upućujem i vaterpolskoj reprezentaciji koja također u kontinuitetu postiže odlične rezultate te im želim sreću u borbi za broncu. Ne sumnjam da će nas obje selekcije predstavljati i na Olimpijskim igrama u Tokiju, gdje ćemo svim srcem navijati za sve hrvatske predstavnike. Budimo ponosni!", zaključio je Šuker.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri