Tri prijateljske provjere

Hrvatska U-17 na međunarodnom turniru u Španjolskoj

03.02.2020.

Hrvatska U-17 na međunarodnom turniru u Španjolskoj
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska reprezentacija do 17 godina okupit će se u utorak te otputovati na međunarodni prijateljski turnir u Španjolskoj.

Okupljanje Hrvatske U-17 na rasporedu je u Velikoj Gorici, a nacionalna će selekcija već u srijedu stići u Španjolsku, gdje će sudjelovati na međunarodnom turniru u La Mangi.

Prvi je dvoboj na rasporedu u četvrtak, 6. veljače u 18:00 sati protiv Norveške. Zatim u subotu, 8. veljače u 18:00 sati slijedi ogled s Gruzijom te naposljetku u ponedjeljak, 10. veljače u 15:00 sati sraz s Poljskom.

Na popisu izbornika Tomislava Rukavine nalaze se Mislav Zadro (Dinamo), Filip Pobi (Dinamo), Ivan Cvijanović (Lokomotiva), Julian Jakopović (Stuttgarter Kickers), Gabriel Marušić (Bayern), Karlo Bungić (Karlsruhe), Viktor Kanižaj (Dinamo), Gabriel Vidović (Bayern), Bartol Barišić (Dinamo), Ivan Šaranić (Dinamo), Ivan Ćubelić (Hajduk), Franko Kolić (Osijek), Elvis Letaj (Hajduk), Luka Romac (Dinamo), Dominik Braun (Dinamo), Daniel Katić (Augsburg), Gabriel Rukavina (Dinamo), Roko Šimić (Lokomotiva), Ivan Krolo (Hajduk), Maro Katinić (Dinamo) i Luka Lucić (Stuttgarter Kickers).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri