Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Nogometna akademija

Razina UEFA Pro

Boris Kubla predavač
na školovanju
belgijskih trenera u
Bruxellesu

05.02.2020.
Boris Kubla predavač na školovanju belgijskih trenera u Bruxellesu
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Prof. Boris Kubla, edukator Nogometne akademije HNS-a i tehnički instruktor Uefe, bio je gost predavač u Bruxellesu na modulu za stjecanje trenerske diplome razine UEFA Pro.

U organizaciji edukacijskog odjela za UEFA Pro trenere pri Nogometnom savezu Belgije, u Bruxellesu je održan 11. modul školovanja belgijskih trenera za tu razinu. 

Na poziv voditelja edukacije Krisa van der Haegena, kao gost predavač sudjelovao je i prof. Boris Kubla, edukator Nogometne akademije HNS-a i tehnički instruktor Uefe. 

foto: Arhiva HNS

Tijekom dva radna dana ovog seminara upoznao je belgijske nogometne trenere sa sustavom edukacije nogometnih trenera i selektivnog procesa u Hrvatskoj te održao prezentaciju i interaktivnu radionicu na temu funkcionalnosti malih pomoćnih igara na malom prostoru s ciljem rješavanja taktičkih problema u nogometnoj igri.

Bila je to prilika i za razgovor s izbornikom seniorske reprezentacije Belgije Robertom Martinezom, izbornikom trećeplasirane momčadi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, trenutno prve reprezentacije na Fifinoj ljestvici najboljih.

 

foto: Arhiva HNS

Učitaj više