Rakitić asistirao Messiju

Vida zabio Trabzonsporu, Budimir Betisu

22.02.2020.

Vida zabio Trabzonsporu, Budimir Betisu
Foto: Drago Sopta/HNS

Domagoj Vida u subotu je postigao novi pogodak za Bešiktaš, Ivan Rakitić dao je doprinos visokoj pobjedi Barcelone, a Ante Budimir upisao je već deveti pogodak u Primeri.

Nogometaši Bešiktaša remizirali su pred svojim navijačima s Trabzonsporom (2:2) u 23. kolu turskog prvenstva, a gosti su poveli preko Sorlotha nakon samo pet minuta igre.

Boateng je u 57. minuti izjednačio, a vodstvo Bešiktašu donosi stoper Vatrenih Domagoj Vida, iz blizine nakon gužve u suparničkom šesnaestercu u 64. minuti. Bod Trabzonsporu osigurava Sorloth u sudačkoj nadoknadi.

Vida je odigrao cijelu utakmicu, a Bešiktaš drži sedmo mjesto na tablici te ima osam bodova manje od vodećih Trabzonspora i Sivasspora.

Barcelona je u 25. kolu španjolskog prvenstva visoko porazila Eibar (5:0), a strijelac prva četiri pogotka bio je Messi, pri čemu je asistent za njegov prvi pogodak, u 14. minuti, bio hrvatski dokapetan Ivan Rakitić.

Peti je pogodak bio djelo Arthura, a Rakitić je igrao od početka do kraja utakmice. Barcelona se tako vratila na vrh poretka, s dva boda prednosti ispred Modrićevog Real Madrida, koji u kasnijem terminu gostuje kod Levantea.

Uzbudljivu su utakmicu odigrali Betis i Mallorca, pri čemu je mrežu domaćina u 27. minuti zatresao hrvatski napadač Ante Budimir, za vodstvo svoje momčadi 2:1.

Budimiru je to bio deveti ovosezonski ligaški pogodak - čime dijeli sedmo mjesto ljestvice strijelaca - a susret je završio bez pobjednika, rezultatom 3:3. Budimir je odradio cijeli dvoboj.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri