Dodjela u Novinarskom domu

HZSN nagradio HNS s dvije nagrade

24.02.2020.

HZSN nagradio HNS s dvije nagrade
Foto: Dražen Patarčić/HNS

U Novinarskom domu u Zagrebu u sklopu 32. Sabora Hrvatskog zbora sportskih novinara održana je svečana dodjela nagrada za 2019. godinu.

Hrvatski nogometni savez nagrađen je u dvije kategorije. Nakon što je na prošlogodišnjoj dodjeli nagrađen kao autor fotografije godine za fotografiju Šime Vrsaljka na hrvatskoj zastavi, službeni fotograf HNS-a Drago Sopta i ove se godine našao među laureatima te mu je dodijeljena nagrada na području fotografije u publicistici.

HNS je također nagrađen za najbolju medijsku službu, a nagradu je preuzeo glasnogovornik HNS-a i voditelj odjela komunikacija Tomislav Pacak.

"Na početku, zahvalio bih HZSN-u i svima koji su procijenili da zaslužujemo ovo priznanje jer znam da puno kolega u nacionalnim savezima i klubovima radi jako dobar posao iz dan u dan, iz godine u godinu. Ovaj posao puno je lakši ako imate prave suradnike i zato zahvaljujem svim dragim kolegama u Savezu, Niki, Borni, Dragi, Draženu, kao i rukovodstvu Saveza na podršci u radu. Zahvalio bih i svim medijima koji na konstruktivno kritičan način prate rad HNS-a jer nas sigurno tjeraju da budemo bolji. Konačno, zahvalio bih izborniku Daliću i našim reprezentativcima na kvalitetnoj suradnji, bez koje ne bi bilo ni ovakvog priznanja. Koristim priliku kako bih čestitao svim dobitnicima na priznanjima i nagradama jer je priznanje kolega koji se bave istim poslom najvrjednije koje možete dobiti. Nama će u svakom slučaju ovo priznanje biti inspiracija da radimo još više i još bolje u budućnosti", poručio je Pacak.

Nagrade su dodijeljene novinaru Večernjeg lista Tomislavu Dasoviću (novinar godine) te Jovanu Kosijeru (životno djelo), dok su priznanja dodijeljena glavnom uredniku Sportskih novosti Mariju Zorku (priznanje za komentar), novinaru 24 sata Dubravku Miličiću (najbolja reportaža), autoru T-portala Silviju Škrlecu (najbolji intervjui), treneru Dinama Nenadu Bjelici (priznanje za suradnju s medijima), uredniku Radija Mrežnice Gordanu Tomičiću (priznanje za lokalno novinarstvo) te časopisu HOO-a OLIMP na čelu s urednikom Antom Drpićem (priznanje za izdavaštvo).

Događanju je ispred HNS-a prisustvovao i viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić.

Foto: Dražen Patarčić/HNS

Foto: Dražen Patarčić/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri