"Stariji brat mlađim igračima"

Vedran Ćorluka produžio ugovor s Lokomotivom

26.02.2020.

Vedran Ćorluka produžio ugovor s Lokomotivom
Foto: UEFA

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka, vlasnik svjetskog srebra iz Rusije, potpisao je novi ugovor s moskovskim Lokomotivom.

Vedran Ćorluka, koji je za Vatrene nastupio 103 puta te postigao četiri pogotka, dogovorio je nastavak suradnje sa sadašnjim poslodavcem. Vjernost moskovskom Lokomotivu obećao je do ljeta 2021. godine.

"Sretan sam što mogu nastaviti braniti boje Lokomotiva, a pregovori su trajali svega nekoliko minuta. Hvala klupskoj upravi, koja je bila odlučna u namjeri zadržati me, a to je važno. Sve mi se u Lokomotivu sviđa još od prve godine dolaska i ako je sve dobro, zašto to mijenjati? Ne mogu se zamisliti izvan Lokomotiva i želio bih ovdje završiti karijeru", poručio je Ćorluka, koga klupski čelnici opisuju kao "starijeg brata mlađim igračima te izvanrednog i iskusnog igrača, vođu na terenu i u svlačionici".

Hrvatski je branič klupsku karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu, uz posudbu u Inter iz Zaprešića, a potom je nastupao za Manchester City, Tottenham te Bayer iz Leverkusena. U Lokomotivu je od 2012. godine, a u Rusiji je ostvario i najveći reprezentativni uspjeh - osvajanje srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri