Uoči Skupštine ŽNS Varaždin

Kustić i Dalić na otvaranju novog terena u Varaždinu

13.03.2020.

Kustić i Dalić na otvaranju novog terena u Varaždinu
Foto: Drago Sopta/HNS

Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić s rukovodstvima ŽNS Varaždin i NK Varaždin obišao je novoizgrađeni teren s umjetnom travom u kojega je HNS uložio 200 tisuća eura namjenskih sredstava za infrastrukturu.

Uoči Skupštine Županijskog nogometnog saveza Varaždin, izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić obišao je novi teren s umjetnom travom kod stadiona NK Varaždin, čiju je izgradnju financirao Hrvatski nogometni savez.

"Ulaganja u infrastrukturu temeljni su dio našeg pristupa razvoju hrvatskog nogometa. Nakon izgradnje hibridnih travnjaka za prvoligaše, nastavili smo naše investicije u infrastrukturu u obliku financiranja izgradnje terena s umjetnom travom, a naša ulaganja nastavit će se narednih godina. Bez kvalitetnog rada nogometne baze u Hrvatskoj ne bismo imali ovako uspješne reprezentacije te je Hrvatski nogometni savez ustrajan u pomaganju bazi na sve načine koji su nam dostupni", poručio je Kustić.

Foto: Drago Sopta/HNS

Svečanoj primopredaji terena prisustvovali su i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić, član Izvršnog odbora HNS-a i predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić, predsjednik NK Varaždin Stjepan Cvek, direktor NK Varaždin Toni Dalić, viši savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić te koordinator HNS-a za rad županijskih saveza Stjepan Merkaš

Kustić se nakon posjeta terenu susreo i s varaždinskim gradonačelnikom Ivanom Čehokom te je prisustvovao Skupštini ŽNS-a, na kojoj je Horvatić zahvalio HNS-u na ulaganjima u nogometnu infrastrukturu Varaždinske županije. Za vrijeme Skupštine uručeno je i priznanje izbornici ženske U-17 reprezentacije Stelli Gotal.

Foto: Drago Sopta/HNS

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri