Povrat moguć i nakon objave novog rasporeda

Otvoren Uefin portal za povrat ulaznica za EURO 2020.

05.05.2020.

Otvoren Uefin portal za povrat ulaznica za EURO 2020.
Foto: Getty Images

Nakon objave o odgodi Europskog prvenstva do ljeta 2021. godine u ožujku, UEFA je putem elektronske pošte informirala sve kupce ulaznica kako od 5. svibnja putem interneta mogu vratiti ulaznice te zaprimiti povrat novca u punoj cijeni ulaznica.

Kao što je objavljeno sredinom travnja, namjera je Uefe da svi kupci koji su kupili ulaznice za EURO 2020. iste mogu iskoristiti na ljeto 2021. godine. Ipak, s obzirom na činjenicu da raspored odigravanja utakmica u sklopu turnira koji će se održati 2021. godine nije finaliziran, UEFA još uvijek ne može potvrditi hoće li sve ulaznice koje su prodane po predviđenom rasporedu za 2020. godinu i dalje biti važeće.

Navijači koji su već sada sigurni da neće moći iskoristiti svoje ulaznice mogu ih vratiti putem Uefinog internetskog portala za povrat ulaznica te dobiti puni iznos cijene ulaznica.

VAŽNO: NE TREBATE ŽURITI

Kupci ulaznica o početku su rada portala obaviješteni putem elektronske pošte. U prvoj fazi povrata, portal za povrat ulaznica zatvorit će se 26. svibnja 2020. godine u 14 sati, a svi zahtjevi za povrat novca obradit će se nakon zatvaranja portala. Portalu možete pristupiti putem poveznice.

Uefa će također omogućiti povrat ulaznica nakon objave konačnog rasporeda utakmica Prvenstva. Stoga je prijedlog svim navijačima koji još razmišljaju hoće li iskoristiti svoje ulaznice idućeg ljeta da pričekaju objavu završnog rasporeda turnira te da potom, prema potrebi, zatraže povrat novca za ulaznice.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri