Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Nogometna akademija

Nogometna akademija HNS-a

Obavijesti o
provedbi nastave i
ispita

15.05.2020.
Obavijesti o provedbi nastave i ispita
foto: HNS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Weibo
 • RSS

Globalna pandemija novog koronavirusa uzrokovala je znatne promjene u provedbi edukacije prema planu rada Nogometne akademije HNS-a.

U interesu uspješnog završetka započete edukacije na svim razinama, Nogometna akademija organizirala je edukaciju putem interneta kako bi se riješio dio propuštene nastave. Ipak, preostalo je riješiti problem ispitnih rokova te praktične nastave.

Praktična nastava trenutno funkcionira na razini UEFA B, prema preporukama epidemiološke službe te u suradnji sa Zdravstvenom komisijom HNS-a. Slijedi organizacija praktične nastave i na ostalim razinama edukacije.

Da bi se olakšala situacija svim polaznicama koji su ostvarili pravo i mogućnost polaganja ispita iz općih kolegija, trenutno je definirano da će se ispitni rokovi održavati u pet nogometnih središta za sve razine edukacije. Također, moći će se pisati i pripreme za praktični dio završnih ispita.

Praktični dio završnih ispita neće se održati u istom terminu već u trenutku kada to dozvoli epidemiološka situacija i kada na raspolaganju budu dostupne demo grupe, o čemu će svaki polaznik biti posebno obaviješten.

Nove termine ispitnih rokova za lipanj, srpanj i kolovoz polaznici mogu pronaći u izmijenjenom planu rada koji je objavljen na internetskim stranicama Nogometne akademije HNS-a te u aplikaciji Trenerov dnevnik.

Radi lakše organizacije ispita, bit će neophodno izvršiti prijavu kao i do sada, ali ne kasnije od 72 sata prije ispitnog roka. Nakon toga, polaznici će na e-mail dobiti epidemiološki upitnik koji trebaju popuniti i vratiti na e-mail adresu Nogometne akademije HNS-a.

Samo oni polaznici koji prijave ispite na vrijeme te uredno vrate epidemiološki upitnik ostvarit će mogućnost polaganja ispita. U tom će trenutku dobiti obavijest o mjestu polaganja ispita i točnu satnicu svoje grupe.

Polaznici koji ne izvrše prijavu na vrijeme ili ne dostave popunjen epidemiološki upitnik neće moći pristupiti polaganju ispita.

 

 • Natječaji Nogometne akademije HNS-a

  15.05.2021.

  Natječaji Nogometne akademije HNS-a

  Nogometna akademija HNS-a 15. svibnja 2021. godine otvara pet novih natječaja za nogometne trenere i trenerice. Natječaji se otvaraju: 1) za upis na nastavni program osposobljavanja za...

 • Polaznici Nogometne akademije sudjelovali na Uefinom seminaru

  21.03.2021.

  Polaznici Nogometne akademije sudjelovali na Uefinom seminaru

  Polaznici desete generacije UEFA PRO trenera pri Nogometnoj akademiji Hrvatskog nogometnog saveza sudjelovali su na Uefinom seminaru u okviru provođenja svog šestog modula, u društvu kolega iz...

 • Online webinar za trenere s futsalskim diplomama

  16.01.2021.

  Online webinar za trenere s futsalskim diplomama

  Nogometna akademija Hrvatskog nogometnog saveza organizirat će ovogodišnji seminar licenciranja i osvježenja licenci za trenere s futsalskim diplomama putem online webinara. Zbog epidemioloških mjera...

 • Seminar za licenciranje trenera

  15.12.2020.

  Seminar za licenciranje trenera

  Nogometna akademija Hrvatskog  nogometnog saveza obavještava klubove 1. i 2. HNL, trenere nositelje UEFA PRO i UEFA A licenci te zainteresirane trenere nositelje ostalih UEFA licenci o održavanju...

Učitaj više