Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Nogometna akademija

Nogometna akademija HNS-a

Obavijesti o
provedbi nastave i
ispita

15.05.2020.
Obavijesti o provedbi nastave i ispita
foto: HNS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Weibo
 • RSS

Globalna pandemija novog koronavirusa uzrokovala je znatne promjene u provedbi edukacije prema planu rada Nogometne akademije HNS-a.

U interesu uspješnog završetka započete edukacije na svim razinama, Nogometna akademija organizirala je edukaciju putem interneta kako bi se riješio dio propuštene nastave. Ipak, preostalo je riješiti problem ispitnih rokova te praktične nastave.

Praktična nastava trenutno funkcionira na razini UEFA B, prema preporukama epidemiološke službe te u suradnji sa Zdravstvenom komisijom HNS-a. Slijedi organizacija praktične nastave i na ostalim razinama edukacije.

Da bi se olakšala situacija svim polaznicama koji su ostvarili pravo i mogućnost polaganja ispita iz općih kolegija, trenutno je definirano da će se ispitni rokovi održavati u pet nogometnih središta za sve razine edukacije. Također, moći će se pisati i pripreme za praktični dio završnih ispita.

Praktični dio završnih ispita neće se održati u istom terminu već u trenutku kada to dozvoli epidemiološka situacija i kada na raspolaganju budu dostupne demo grupe, o čemu će svaki polaznik biti posebno obaviješten.

Nove termine ispitnih rokova za lipanj, srpanj i kolovoz polaznici mogu pronaći u izmijenjenom planu rada koji je objavljen na internetskim stranicama Nogometne akademije HNS-a te u aplikaciji Trenerov dnevnik.

Radi lakše organizacije ispita, bit će neophodno izvršiti prijavu kao i do sada, ali ne kasnije od 72 sata prije ispitnog roka. Nakon toga, polaznici će na e-mail dobiti epidemiološki upitnik koji trebaju popuniti i vratiti na e-mail adresu Nogometne akademije HNS-a.

Samo oni polaznici koji prijave ispite na vrijeme te uredno vrate epidemiološki upitnik ostvarit će mogućnost polaganja ispita. U tom će trenutku dobiti obavijest o mjestu polaganja ispita i točnu satnicu svoje grupe.

Polaznici koji ne izvrše prijavu na vrijeme ili ne dostave popunjen epidemiološki upitnik neće moći pristupiti polaganju ispita.

 

 • Otkazani ispitni rokovi Nogometne akademije u srpnju

  02.07.2020.

  Otkazani ispitni rokovi Nogometne akademije u srpnju

  Zbog rasta broja osoba zaraženih novim koronavirusom, Nogometna akademija HNS-a otkazala je ispitne rokove u srpnju.   U želji da polaznike edukacijskih programa ne izlaže dodatnoj opasnosti od...

 • Natječaji Nogometne akademije HNS-a

  15.05.2020.

  Natječaji Nogometne akademije HNS-a

  Nogometna akademija HNS-a 15. svibnja 2020. godine otvorila je tri natječaja za nogometne trenere i trenerice. Raspisan je natječaj za upis na nastavni program usavršavanja za trenera/icu nogometa...

 • Nogometna akademija nastavlja s edukacijskim procesima

  01.05.2020.

  Nogometna akademija nastavlja s edukacijskim procesima

  Sukladno uputama i preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Nogometna akademija Hrvatskog nogometnog saveza obavještava sve polaznike kako od 11. svibnja nastavlja s edukacijskim...

 • Prezentacije i ogledni treninzi dostupni svim trenerima

  09.04.2020.

  Prezentacije i ogledni treninzi dostupni svim trenerima

  Nogometna akademija HNS-a odlučila je omogućiti brojne stručne materijale svim zainteresiranim trenerima putem mrežnih stranica Hrvatskog nogometnog saveza. Ovdje možete pronaći prezentacije te video...

Učitaj više