Novi tereni u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

"Ponosni smo što je HNS dio ove lijepe priče"

18.05.2020.

"Ponosni smo što je HNS dio ove lijepe priče"
Foto: Arhiva HNS

Delegacija HNS-a na čelu s izvršnim direktorom Hrvatskog nogometnog saveza, Marijanom Kustićem, obišla je nove terene s umjetnom travom u Čibači i Čilipima čiju je izgradnju financijski podržao HNS.

Delegacija HNS-a posjetila je Župu dubrovačku i Konavle, gdje su izgrađena dva nova terena s umjetnom travom kao dio HNS-ovog projekta podrške izgradnji nogometne infrastrukture diljem zemlje.

S izvršnim direktorom Kustićem, terene su obišli i članovi Izvršnog odbora Ile Topuzović i Nenad Črnko, koordinator natjecanja Neven Šprajcer te predsjednik ŽNS-a Dubrovačko-neretvanske županije Blaž Pezo.

"Prezadovoljni smo kako su klubovi realizirali projekte, a posebno je zadovoljstvo čuti koliko djece trenira ovdje nogomet. Unatrag dvije godine pokrenuli smo akciju pomoći sredinama za izgradnju terena s umjetnom travom, a pritom tražimo i trebamo suradnju samih klubova i lokalnih sredina, kao što smo to imali ovdje. Čestitam svima koji su bili uključeni, klubovima, općinama, posebno Pezu i Topuzoviću koji su bili najuporniji da se projekt realizira. Ponosni smo što je HNS dio ove lijepe priče. Vrata Saveza svima su otvorena, želimo pomoći da sutra Hrvatska dobije neke nove modriće i rakitiće", istaknuo je izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri